Jacquiline Futselaar bij TheNextWomen100

Jaarlijks publiceert TheNextWomen – een netwerk voor vrouwelijke ondernemers en investeerders – een lijst met de 100 meest succesvolle vrouwelijke ondernemers van Nederland. In de lijst van 2019 is een prominente plek ingeruimd voor Jacquiline Futselaar, COO bij ESTG. Een geweldig compliment voor Jacquiline én voor ESTG.

In lijstjes van succesvolle ondernemers zijn vrouwen nog altijd ondervertegewoordigd. Daarom publiceert TheNextWomen een lijst met louter succesvolle vrouwelijke ondernemers. De opname van Jacquiline in de lijst is een erkenning van de stormachtige groei van ESTG en haar rol daarin.

 

TheNextWomen100

Nederland telt vele succesvolle vrouwelijke ondernemers. Zij vormen een bron van inspiratie voor de vrouwelijke ondernemers van de toekomst. Maar om die inspiratie daadwerkelijk te kunnen bieden, moeten zij wel zichtbaar zijn. Dat is wat TheNextWomen beoogt met de TheNextWomen100; succesvolle vrouwelijke ondernemers zichtbaar maken:

 You cannot become what you cannot see. That is why TheNextWomen creates visibility for strong female role models. This is the 8th edition of the top 100 most successful female entrepreneurs of the Netherlands.

Om in de lijst te worden opgenomen dient sprake te zijn van een aandelenbelang van minimal 5 procent in de betreffende onderneming. Daarnaast dient de onderneming zelf minimaal een miljoen euro per jaar om te zetten.

Fotowoltaika w obniżonych cenach?

Zobacz nasze specjalne oferty! Uwaga: ograniczona ilość produktów.

PROMOCJE

Prosimy czekać...

Produkt zamieszczony w koszyku.


Kontynuuj zakupy
Przejdź do kasy
Kontynuuj zakupy
Przejdź do kasy
  Ładuję...